Värdelös på detta

 
Saknar sommaren och fiske mitt i natten med världens bästa Lollo!! 
 
 
 
Helt ärligt. Bloggen ryker nog snart. Men på samma gång tycker jag det är roligt att kolla igenom gamla inlägg och se vad man egentligen hade för sig.
 
Nåja, nattveckan lider mot sitt slut. Imorgon kl 8:00 klöser jag mig fast på ledigveckan igen !
Och det ska bli fantastiskt ! 
Sova på en tältsäng i 7 nätter kan jag meddela er, det är totalt kaos för ryggen. 
 
Sandra fyller 40år till helgen. Vilket betyder att det blir kalas och tårta, igen ;) 
Man är van dessa höstar. Man äter tårta minst varannan vecka när näst intill hela våran släkt har occuperat hösten med födelsedagar. 
 
På tal om annat (ja jag gör såhär när jag pratar också, hoppar från de ena till det andra på 1 sek) så märkte jag att Zessan haltade igen, trots medicin och koppelpromenader i 2 veckors tid. Vilket alltid annars resulterar i att hältan går över och hon är fit for fight igen. Så jag satte mig ner och kollade igenom alla tassar, kände att det måste vara något som inte stämmer, t.ex det måste vara ett sår eller liknande som orsakar detta denna gång.
Och än en gång hade denna kvinna rätt. För några veckor sedan så hade hon rivit upp en liten bit under klon som gick direkt till början på pulpan. Jag var tvungen att rycka bort den biten för att hon inte skulle råka riva upp ännu mer och då få mer ont än hon redan hade. SÅ. Igår hittade jag i alla fall felet. 
I det lilla "hål" som blev där jag tog bort biten från klon hade en liten sten byggt bo. Tänk er lättnaden för denna hundgalna donna att hitta en liten liten sten när jag trott att benet har gett upp för alltid och eskalerade iväg i en våldsam fart där jag såg mitt liv utan min fina Zessan. Haha, japp! Jag ser alltid det värsta i allt. ;) 
 
Nåja, nu ska jag försöka plugga lite och städa. Sedan ladda upp för sista natten. 
Jag längtar ihjäl mig tills imorgon, inte bara för att vara ledig, utan för att jag och Joel jobbar om varandra HELA veckan jag har natt. Han slutar när jag börjar. Så vi hinner aldrig ses. 
Och jag ska pussa sönder min fina fina pojkvän :)
 
På återseende eller så inte. 
Det handlar mest bara om hundar och städa i alla fall ;)