september

Tänkte att jag skulle klara mig utan att blogga. Men samtidigt känner jag att jag faktiskt behöver göra det för att få ur mig vissa saker på ett helt annat sätt. Eller så saknar jag att bara skriva om helt oväsentliga saker. Jag vet faktiskt inte, men jag tänkte iallafall göra ett nytt försök och se om det ger mig mer än det tar. Blogga var ju ungefär samma sak som instagram & Facebook :p 
 
 
Ja vars ska man börja då ?
Tanten har fyllt 30år. Födelsedagen spenderades som vanligt hemma. Jag hade gärna gjort någonting skoj men samtidigt så kände jag att nej, jag orkar inte. Allt har bara varit som en berg och dalbana senaste åren och jag orkar faktiskt inte fira min egen födelsedag. 
Jag hade verkligen ingen som helst lust. Och så blev det. Var hemma och chillade istället. 
 
Dagen efter är det ju sedan 4år tillbaka känt att min dotter fyller år dagen efter mig, och såklart att min lilla bebba numera är en stooooor 4åring. Hon är ju faktiskt inte liten tjej nåmer som hon själv säger. Jag och Towe åkte förbi henne eftersom det var pappavecka för Lilly. Det var tårta, godis och fiskdamm. Det uppskattades nog :) 
 
 
Just nu så är hela min hjärna upp och ner känner jag. 
Kan som inte tänka en klar tanke riktigt. Tappat allt förtroende på att det fortfarande finns ärliga människor i världen. Jag är trött hela tiden, och det är inte heller så konstigt eftersom min hjärna aldrig sover numera. Den bara tuggar dag och natt klockan runt!
 
Men sånt brukar reda sig tillslut. 
 
Just nu försöker jag bara fokusera på att vara en bra mamma för mitt barn, och att ta hand om mig själv. För jag har varit nära på att rasa samman igen nu en längre tid. 

Igår var det djupa samtal och mycket funderingar.
 
Idag vaknade jag upp gråtandes från en hemskt mardrömm, och dessutom förkyld igen ...
 
Imorgon blir nog bättre :) 
 
Kram 
J