Redan 5 månader

Det är helt sjukt att Lilly redan är 5 månader. Att idag, exakt den här tiden för 5 månader sedan var hon inte ens 12 timmar gammal, låg kopplad till slangar och apparater och djävulskap. Just den här tiden tror jag att jag började förstå att jag faktiskt var mamma nu. Att hela livet kommer bli lite mer annorlunda från och med nu. 
Älskade unge. Jag gör allt för dig !!
 
Annars ska jag och ta nya cellprover idag.. Igen. 
Dom förra var tydligen svåra att tyda, så jag hoppas det går bra denna gång så jag slipper åka på mer extra kontroller. Jag hatar att vara hos dos-doktorn! Visar dom inga förändringar denna gång får jag återgå till normala kontroller :D Inte för att det varit 203 st nu direkt. Men typ 3 mer än vanligt. Så jag hoppas mina förändringar drog sin kos! 

Igår var vi och vaccinerade Lilly, pappa Joel fick komma från jobbet, då vi ändå skulle prata om en massa annat också som kan vara bra för honom att vara med på. 
Det gick förvånansvärt bra. Jag har en sjuhelvetes unge måste jag säga ;)
Grät några tårar men inte mer än det, var nog mer nöjd att spegla sig med sin far efteråt haha. Fina ni !
 
Idag är det ju även alla hjärtans dag. Jag kunde inte brytt mig mindre! Jag får inte äta choklad, och det är det enda som jag vill ha haha. 
Nåväl, det kommer igen nästa år ;) 
 
Barnet sover i sin egen säng, hundarna small av, och mamman i hushållet ska lägga sig på soffan och vila en stund innan det är full fart igen. 
Hon har nämligen börjat få en tand som kommit upp lite, hon har börjat små krypa, eller i alla fall försöka, och hon har börjat lägga sig på mage på nätterna och sen blir hon förbannad över det och ids inte vända sig tillbaka så det är tur att hennes mamma kommer till undsättning haha. :p
 
 
Ajja nu skall jag vila en stund, sedan är det ut med vagnen en sväng tror jag och promenera med hundarna. Fundera vad man ska göra för lunch och vad middagen skall bestå av . 
 
Tills vi hörs igen !
 
-