Det går segt

Ja. Det går inte så bra för mig med mitt sätt att skriva av mig som det borde ta och göra med tanke på att jag kokar inombords av allt i hela världen. Sen har jag dessutom lämnat tillbaka bärbara datorn till dotterns Pappa och den staionära är mest alltid upptagen. Och jag vill inte heller att någon sitter och tittar på när jag skriver av någon anledning :p
 
Nåja. Halloweeeeen är över iallafall. Julen närmar sig och jag har beställt dom första julklapparna. Egentligen hade jag vela handla så mycket lokat som möjligt med tanke på pandemin då vi bor på så pass liten ort och butikerna blir lidande väldigt  mycket. Men samtidigt så vill jag inte vara och trängas bland en massa julshoppings tokiga människor och riskera att bli sjuk.
 
Men det löser sig, det gör det alltid. Eller hur ? =)
 
Annars då ? 
 
Ja..... Livet alltså. Det är som en konstant berg o dalbana senaste åren. 
Ingenting flyter på alls. Och jag känner mig trasig varannan veckan när Lilly är hos sin pappa. 
Men det kan jag inte påverka på något sätt och det viktigaste är att hon mår bra och har det bra, vilket jag vet att hon alltid har. 
 
Det är så himla mycket som händer hela tiden nu känner jag, men ingenting som riktigt går åt rätt håll. Eller ens mitt håll... Eller ja, lite kanske ;)  Men allt kan man inte skvallra !
 
Nååväl. Jag ska ta och suga i mig lugnet här hemma nu innan det är dags att kasta sig i sängen. Är trött som ett jehu helt ärligt. 
 
På återseende. 
Hejpa