Välkomnar år 2017

 
Jag är snuskigt trött och lilly sover, joel är på bandy. Dammsugaren piper i sovrummet och hundarna sitter och glor på mig. Julen 2016 var helt okej. Jag var vansinnigt trött (har varit i flera veckor) Lilly fick vara tomtemor och sov som en stock hela natten, och det tackar mamman för !! Nyår firade vi hos Mamma i Luleå. Varken jag eller joel orkade vara vakna egentligen. Jag hade kunnat sova i dagar känns det som. Men vi kämpade på till kl tolv och sen dök vi ner i sängen. Zessan är livrädd och Lilly sov som ett barn =) 
 
Pärlemor molnen som var på himlen när vi åkte ner till Luleå alltså!!! H U R fint är det inte? Och jag som blir helt till mig bara jag ser norrsken eller om det är en riktigt stjärnklar himmel. Ojoj!!
 
Ajja, jag är trött och måste verkligen vila en stund. Sen är det bara vara vaken halva natten med nattugglan man har till barn som sovit som en gudinna hos morsan men inte när vi kom hem igen. Tills jag kom idag att det inte är så konstigt med tanke på att hemma sover hon skritbra på dagarna och dåligt på nätterna och hos mamma sover hon bra på nätterna och dåligt på dagarna haha. Räkna ut den mattematiken ;) 
 
Nåväl mina vänner. 
 
Tills vi ses igen .
 
Tjingeling. 
 
PS. jag var ut på juldagen, svajjade till efter en öl. Var hemma före kl 12. 
Hejdå.