Det var den mammaveckan det

Så var det återigen söndag. Mammaveckan lider mot sitt slut och mitt hjärta värker redan nu även om hon åker först imorgon. 
Jag har varit med henne varje dag i 3 veckor. Inte konstant men en stund varje dag förra veckan förutom en dag. 
Så att jag nu ska vara utan henne en hel vecka med vetskapen att nästa gång hon kommer så åker hon den söndagen ner till Göteborg i 2 veckor är hemsk.
 
Jag vet hur mycket hon längtar efter alla där nere och hur glad hon är att få åka dit. Och jag skulle aldrig någonsin neka henne att åka dit. Aldrig !
 
Men jag går som sönder när hon är borta. Speciellt när hon är så långt borta och jag vet att jag inte bara kan ringa och fråga om jag kan få komma förbi en stund för att allt jag vill är att krama om min dotter och fråga henne om dagen eller dagis eller busa med henne eller rita. Vad som helst.
 
Sen tror jag det gör mycket att hon är liksom den personen som får mig att bara kämpa mig genom allt hela tiden. Dag efter dag. Jobb, bråk, hjärtesog etc. 
Hon gör inte ens något och vet inget om allt jag dagligen tampas med. Hon bara finns. Hon bara är där och är glad och säger att jag är fin när jag lockat håret eller har på mig fina kläder. Varje morgon inleds med världens gladaste GODMORGON från henne följt av en bamsekram och varje kväll avslutas med "Jag älskar dig till månen och tillbaka min bästa mamma i världen". 
 
Det är liksom... Jag ska klara mig utan det i 2 veckor. 
Jag vill inte ha det så. 
 
Samtidigt behöver jag tiden. 
Jag behöver samla ihop bitarna av mig själv och bara ta tag i mig. Jag är inte olycklig men jag är inte lycklig heller. 
Jag vill så mycket men det bara sätts käppar i mina hjul till framgång och ekonomi. 
 
Jag bara. 
Jag vill bara helt ärligt ha någon som håller om mig. Som kramar om mig ordentligt. 
Som bara finns där. 

Det är så mycket. Och klockan är för mycket och jag borde sova men jag har inte sovit bra på flera veckor igen. 
 
Jag är så jävla bra som jag är. Jag är en underbar människa och jag förtjänar det absolut bästa 
 
.