Nattmackan

Vad jag har skrattat åt mig själv ikväll. Jag är så långt ifrån en "tjejig tjej" man bara kan komma. För det första orkar jag mest aldrig fixa mig. Jag trivs inte alls i tighta kläder och OM jag har det på mig så går jag konstant och längtar efter att få slita av mig dom. Det är väldigt enstaka gånger jag ids göra något med håret om det inte är för att man ska ut, fara på middag eller liknande, ni fattar. 
 
så nu, sitter jag med håret i en toffs vars snodden har fastnat och jag orkar inte ens börja riva ut den nu för jag är för trött. Samtidigt som jag trycker i mig rostmacka nr4 och fiser. 
 
Jag har insett för länge sen att jag aldrig kommer lägga ner min själ i att vara nått jävla objekt för andra att titta på. FUCK NEJ på den, direkt och fort som attan. 
 
Förutom det så har jag sån grisig träningsväk. Det gör ont men det är skönt. 
Så var det med den godnattvalsen. 
 
Sen måste jag bara tillägga en sak här. 
Jag vet inte varför det ska vara så svårt att förstå att när jag säger att jag alltid får reda på allt så får jag alltid reda på allt. Antingen tar jag reda på det själv eller så berättar någon åt mig. 
Jag är inte dum och att lägga ihop vissa saker är väldigt enkelt. Speciellt när man är en person som lägger märket till precis allt hela tiden. 
 
SÅ!
Nu ska jag bara vänta och se om det återigen är jag som måste ta tag i det och lägga upp allt eller om personen i fråga törs göra det själv, inom en jävligt snar framtid. Då menar jag att jag tänker ge det max 2 dagar till och sen är det jag som tar tag i det själv :) 
 
MEN jag är iallafall glad. Lite sliten efter förra veckans em och enbart tjorvande på jobbet etc. Men ja, ni vet. Det löser sig det gör det alltid. Och idag var en mkt bättre dag för jag var ledig och jag känner hur mycket jag saknar semestern. Man är levande på ett helt annat sätt då hahaha :P 
 
Nåväl. 
Strax dags att kliva upp och jag har inte ens somnat. 
Tacka gudarna för att jag har ca 2 timmars jobb på hela dagen imorgon. 
 
Sussa gott. 
Puss och kram