2022

Livet rullar inte längre bakåt utan går framåt. Jag känner mig mer mänsklig för varje dag som går även om vissa dagar består av sömn och kämpa mig genom dagarna. Men jag vet att allt alltid blir bättre. Jag är ina samma person som för några år sedan. Och även om jag iblnd saknar den jag var så så är jag stolt över den jag är idag. Över allt jag gått igenom och framförallt tagit mig igenom. Var sak har sin tid, vissa saker tar lite längre. Men jag vet vad jag vill och vad jag vill ha ut av livet och jag kommer aldrig att ge mig fören jag har det 🤗

Lilly växer i raketfart. Jag tittar ofta på henne och funderar vad jag gjorde för att förtjäna titeln som hennes mamma. Skrotungen fyller snart 6år & börjar förskoleklass. Det är såååååå roligt att höra hennes visioner om hur allt kommer vara. 
Hon är djup, mitt barn. Hon älskar dom djupa frågorna & invecklade svaren. Hon är sällan en ge uppare och helt ärligt är hon den som puschar mig mest att göra de jag vill även om jag ibland inte har lust just för stunden. 
"Man kan inte säga att man inte kan om man inte har provat mamma, det säger du åt mig. Vi kan göra det tillsammans!"

Japp, hon är fortfarande hela min värld och så mycket mer. Mitt hjärta är hennes, förevigt & föralltid. 

Hon har en lite små kämpig period just nu, det är känslor, har varit mycket flyttar, mycket känslor och starka viljor. Men ändå. Ändå varje kväll "jag älskar dig till månen & tillbaka mamma. Godnatt babygirl!" 
Tänk ändå att vissa saker blir mer av en rutin. Det som bara började med en snuttigullig sak att säga när hon var liten och skulle sova. 
Aldrig att jag trodde vi skulle göra det än, 6år senare. 

Jobbet då. Trivs med alla våra brukare 🤗 Men jag känner att det är dags för mig att tacka vården för vad den hjälpt & stjälpt mig med genom åren och börja söka mig vidare på nya äventyr. Jag ÄLSKAR att utvecklas & lära mig nya saker. Ingenting är omöjligt och alla kan lära sig allt bara man vill. 

Var rädd om er & vad ni håller nära hjärtat.