Hösten

Hösten är här, vissa björkar har redan tappat hälften av alla löven och egentligen
vill jag bara såga ner dem för att slippa kratta upp dom där skit löven varje år.. 
 
Älgjakten börjar på Måndag, och joel får semester igen. 
Det ska bli skönt att slippa vara hemma ensam hela tiden, för fyfan vad tråkigt det är. 
Även om jag har hundarna =) Tur är väl det, mina fina hårbollar =) 
 
 
Inatt har jag väl mest legat sömnlös, vridit och vänt på mig ett eller tvåtusen gånger ungefär. 
Ryggen håller på att ta livet av mig, ordagrannt! Men vad gör det i slutändan, man sover som
en kratta i vilket fall som helst. Och sömn är visst underskattat har jag hört haha :) 
 
Förutom att jag haft ont i kroppen konstant i flera månader, knappt kan ta mig upp från säng/soffa eller det faktum att jag aldrig sover någonting, eller varför inte den biten att jag knappt kan gå. Gör det hela så mycket roligare. Tänk om jag inte hade känt så? Då hade det varit lite tungt kanske. Tur att jag har det så fruktansvärt lätt nu då HAHA!! Vilket skämt. För att inte tala om dem förbannades foglossningarna jag har haft sen vecka 20 om det inte var redan innan. Ja, i alla fall. Så ska ni ge er fan på att jag trivs inte med detta och kommer inte göra om det i första taget. Det krävs en hel jävla dels övertalning om jag någonsin ska bli gravid igen kan jag ju meddela. Och den som inte tror mig kan ju vänta och se :). Usch. Juste, jag har ju min historia som depprimerad osv. Det kan jag ju säga har varit det absolut tyngsta under dessa 9 månader. För jag har mått som ett jävla arsle! Så jävla dåligt har jag aldrig någonsin mått tidigare i mitt liv. Och jag önskar ingen att behöva må så. Känna sig så som jag gjort, i flera jävla månader. Enligt läkarna finns det mediciner man kan äta fast man är gravid. Men jag vill faktiskt inte trycka i mig en massa piller under tiden. Och det vet jag fan inte om jag ångrar lite nu kanske. För det har varit så jävla tungt och jag har bara velat vara för mig själv, i en grotta, långt bort från allmänheten. Jag har aldrig hatat människor överlag så fruktansvärt mycket som jag gjort under denna tid, jag har aldrig varit så elak (eller ja det har jag) men jag har verkligen inte kunnat hålla tyst alls nu. Utan det har bara sprutat ut en massa kommentarar och gliringar från mig. haha. Ganska kul kan jag tycka ändå. Jag menar det är ju saker jag står för att jag säger i vilket fall som helst, men kanske vissa gånger att jag önskar att jag verkligen hade kunnat hålla igen munnen ;)
 
Sen kan jag ju säga en till sak, det finns tamejfan ingenting värre än folk som säger åt en hur det ska gå till med saker och ting. Vad som kommer ske för att det gjorde det för dom. Att man ska minsann amma osv. Jag gör precis som fan jag själv vill så alla vet om det :) Tänker inte sluta vara mig själv bara för att vi ska ha barn :) Tack på förhand, era tips är säkert jättebra och fungerade säkert utmärkt för er eller någon annan. Men jag känner nog faktiskt mig själv bäst och så var det med den saken. 

Sen är det ÄNNUUUUUUU roligare när andra gravida säger att man tillexempel inte kan "förstå hur trött dem är" , jasså? Jag har gått 9 fulla månader med det. Men jag vet kanske inte ändå. Inte vet jag. Bryr mig ärligt inte heller. Huvudsaken är väl att det går bra i slutändan, att ungen har 10 fingrar & 10 tår och är frisk. 
Men vad vet jag. Och sen är det väldigt kul med dem som är i början av sina graviditeter, som frågar hur man mådde i början och hela den biten. Sen när man väl sagt det så får dem, helt plötsligt, exakt samma symptom, i samma ordning. Eller så måste dem upprepa 30-40 gånger att dom inte har något av det. Ja, ni förstår kanske att jag är jävligt less på att vara gravid just nu. Och på att folk ska känna på magen direkt man vistas bland folk. Jag har brutala smärtor i rygg och ljumske. Så jag tänker faktiskt gå och försöka vila en stund. För vem vet, lillpyret kan få för sig att titta ut när som helst. Och det gör mig ingenting. Det ska bli skönt att slippa alla toabesök på natten, och ännu skönare att inte kämpa för att ta sig upp för att du har så in i helvetes ont i hela kroppen att du inte vet hur fan du ens orkar överleva detta.
 
MEN nu är det färdiggnällt från min sida. Jag och Joel ska ha barn, så var det med det. Jag har inte skyltat med det på internet för att jag känner att det faktiskt är upp till var och en om man vill lägga upp en magbild varje dag och skriva citat till bilderna. Jag är inte en av dem. Men nu har jag skrivit av mig lite här i alla fall. Nu ska jag och hundarna vila, zessan har varit och tränat benet på vattentrasken och jag har varit hos barnmorskan. Det gick bra för zessan och det gick bra för mig. Jag och barnet följer kurvan som en smäck och det är jag jävligt glad för! Nu har vi verkligen gjort oss förtjänta av en gofika framför tv:n innan fantasin för matlagning måsta tas i bruk innan Joel kommer hem från jobbet. 
 
Som ni vet, jag hoppar mellan ämnen och allt hela tiden :) haha
 
Hej hej HEEJ !