Nytt år nya möjligheter <3

Jag ser så mycket fram emot kommande år. Så mycket skoj jag har planerat för mig och min prinsessa. Kommer bli sååå roligt !!
 
Men framförallt ska jag dra ner på att sätta andras välmående framör mitt eget hela tiden. Jag lär mig varje dag något nytt, framförallt om mig själv. Och idag var en väldigt konstig dag. 
Har kännt mig risig till och från hela veckan som varit. Haft feber fram och tillbaka. Igår var jag mest bara trött. 
Idag värkte det inte bara i ryggen och bihålorna. Det har gjort ont till och från hela dagen i hjärtat. Så pass konstigt ont att jag (ja jag) ringde 1177. Som beordrade mig vidare till akuten för att ta ett EKG. Gjorde jag det? 
nej. 
Varför?
Jag har inget bra svar på det faktiskt. Jag är bara så trött och slut i kropp och knopp att det enda jag vill göra är att sova men jag kan inte sova. 
 
Och jag är rädd att det ska vara nått. Det är många många år sedan det avvek just lite på ett EKG och efter det kan jag inte ens kolla när dom tar ett på mig. 
Inte ens då var det något allvarligt eller farligt. Men det var nått som var lite avvikande. 
 
Jag tänker inte åka in mer än om det blir värre eller att jag börjar känna mig konstig. 
 
Hur som. Nyårshelgen består av jobb. Lilly firar nyår med sin pappa, så jag hoppas jag åtminstone får en bild på henne om hon inte har tid att ringa mig. Min upptagna stora tjej.
 

 
Nu ska jag vila lite innan sista insatsen på jobbet .
 
Puss och kram 
J